Doi cetateni romani, o femeie si un baiat de 8 ani, au murit dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki) s-a prabusit in urma unei furtuni puternice, informeaza Reuters.

UPDATE 15:27 - Cel putin sapte persoane au murit, intre care doi copii, si aproape o suta au fost ranite in urma furtunii insotita de vanturi puternice si ploi care a afectat miercuri noapte peninsula greaca Halkidiki.

UPDATE 11:17 - Un alt cetatean roman a fost ranit in urma furtunii de miercuri din Halkidiki, Grecia. El a fost transportat la spital, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Alte patru persoane au murit, iar zeci au fost ranite in urma intemperiilor care au afectat miercuri seara nordul Greciei, unde autoritatile au declarat stare de urgenta, informeaza Hotnews.ro.

Potrivit estimarilor unui centru medical, intre 60 si 70 de persoane au primit ingrijiri pentru ranile suferite, majoritatea fracturi.

"Este pentru prima oara in cariera mea de 25 de ani cand am trecut prin asa ceva. A fost dintr-odata, atat de brusc", a declarat directorul centrului medical, Athansios Kaltsas, pentru OPEN TV, potrivit Stiripesurse.ro.

Conform meteorologului Klearxos Marousakis, conditiile meteo sunt "extrem de neobisnuite" pentru aceasta perioada a anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.