Un barbat din New York a murit in timpul unei vacante in Republica Dominicana, fiind al zecelea turist care a decedat in aceasta zona, potrivit unui oficial american al Departamentului de Stat, transmite CNN.

Familia turistului decedat sustine ca acesta s-ar fi imbolnavit pe neasteptate si a incetat din viata. Departamentul de Stat american nu a oferit alte detalii in legatura cu identitatea turistului sau cu privire la cauza mortii, insa un membru al familiei barbatului sustine ca ar fi vorba despre Vittorio Caruso, in varsta de 56 de ani, din Long Island.

Sotia lui Caruso, Lisa Maria Caruso, a declarat pentru News 12 Long Island ca Vittorio Caruso ar fi murit din pricina unor probleme respiratorii grave si ar fi suferit un atac de cord in timpul vacantei.

Totul s-a intamplat foarte repede. Familia a primit un telefon in care a fost informata ca barbatul se simte rau, iar cateva minute mai tarziu, au fost anuntate ca barbatul deja a murit.

Turistul iesise recent la pensie si venise in vacanta in Republica Dominicana, dupa ce si-a vandut pizzeria pe care o detinea de 12 ani, noteaza digi24.ro.

Legistii vor stabili la autopsie cauza mortii, insa ingrijorarile sunt destul de mari, avand in vedere ca alti noua turisti au murit subit in Republica Dominicana.

Multi dintre cei care aveau planificate concedii in aceasta destinatie si-au anulat rezervarile, pe fondul mortilor subite din ultima perioada.

Posibile cauze ale mortilor subite din Republica Dominicana

Conform CNN, se pare ca unele dintre aceste decese ar fi legate de consumul de alcool, motiv pentru care FBI-ul ajuta autoritatile locale sa efectueze teste toxicologice in cazul a cel putin trei dintre cei care au murit.

Reynold Panettieri Jr., vicecancelar la Universitatea Rutgers, a spus pentru Fox News ca cel putin moartea cuplurilor fara afectiuni preexistente arata o potentiala substanta toxica ce putea fi ingerata, fie inhalata, fie prin prin bauturile alcoolice. "Agentii toxici inhalati pot fi inodori si incolori. Nimeni nu si-ar da seama", precizeaza el, citat de adevarul.ro.

Citeste si:
Sebastian Dobrincu, nevoit să se opereze de urgență la picior:...
Sebastian Dobrincu, nevoit să...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.