Un autocamion incarcat cu circa 133 de milioane de albine s-a rasturnat luni pe o sosea din statul american Montana, roiurile de insecte care s-au raspandit la fata locului ingreunand activitatea echipelor de interventie, relateaza New York Post.

Autocamionul care transporta peste 18.000 de kilograme de albine s-a rasturnat pe o strada din Bozeman, Montana, in timpul deplasarii catre North Dakota din California, conform postului KTVQ-TV.

Un adjunct din cadrul departamentului de pompieri a declarat ca prezenta unui numar atat de mare de albine a provocat confuzie in randul echipelor de interventie.

''Trebuia sa stabilizam camionul pentru ca se afla pe o parte si din el se scurgea combustibil'', a declarat Brian Nickolay. ''Am luat toate masurile de precautie pentru a asigura siguranta membrilor nostri (...) si pentru a reduce riscul de a fi intepati'', a adaugat reprezentantul departamentului de pompieri.

Un apicultor a declarat postului citat ca 18.000 de kilograme de albine reprezinta echivalentul a circa 133 de milioane de albine, scrie Agerpres.

Cei doi barbati aflati in autocamion nu au fost raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.