Alla Klyshta, o tanara din Ucraina in varsta de 33 de ani care a participat la „Romanii au talent“ in sezonul 9, a fost ucisa de iubitul ei saptamana trecuta.

Producatorii au inclus, in finala concursului "Romanii au talent" de vineri, 31 mai, un moment In Memoriam pentru doua dintre concurentele sezonului 9 care au murit, scrie adevarul.ro.

Este vorba despre gimnasta Emma Neagu, care a murit in luna aprilie, la varsta de 15 ani, din cauza cancerului osos, si de Alla Klyshta, o artista de circ care a fost ucisa saptamana trecuta, de catre iubitul ei.

Cadavrul tinerei a fost descoperit in raul Rin, in apropiere de orasul german Rust, dupa ce aceasta fusese data disparuta de fratele ei, ingrijorat ca sora lui nu a mai aparut la Europa Park din Frankfurt, acolo unde avea un spectacol. Iubitul ei este la randul lui acrobat si lucra la un circ din Germania, potrivit presei locale.

Alla Klyshta a participat in sezonul 9 „Romanii au talent“ cu un numar de hoola hoop si a fost foarte apreciata de catre jurati si de catre public.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.