Actorul de la Hollywood Arnold Schwarzenegger a fost agresat sambata la Johannesburg de un barbat care l-a lovit cu picioarele in spate in timpul unui eveniment sportiv organizat de vedeta, informeaza AFP.

"Va multumesc ca va faceti griji pentru mine, dar nu sunt motive de ingrijorare", a scris Schwarzenegger, in varsta de 71 de ani, pe pagina sa de Twitter.

Actorul, fost guvernator al statului California, se afla in mijlocul unei discutii cu fani sai la Sandton Convention Centre din Johannesburg cand un barbat a facut un salt inainte si l-a lovit pe actor cu picioarele in spate.

"Am crezut ca sunt doar impins de multime, lucru care se intampla deseori. Mi-am dat seama ca am primit o lovitura cu piciorul atunci cand am vazut inregistrarea, la fel ca toata lumea. Sunt multumit ca acel idiot nu mi-a intrerupt momentul de Snapchat".

Schwarzenegger se afla la Johannesburg pentru Arnold Classic Africa, un festival anual international multisport.

"Din pacate, a fost atacat brusc de un fan cu probleme de comportament in timp ce isi arata sustinerea pentru atleti", au declarat organizatorii, care au adaugat ca agresorul a fost arestat in multime, fiind cunoscut de politie pentru incidente similare.

Schwarzenegger le-a declarat organizatorilor ca nu va depune plangere.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.