O sectie de politie din nord-estul Parisului a fost evacuata dupa ce a fost invadata de purici, infromeaza un sindicat din politie, citat de The Guardian.

”Sectie de politie inchisa pana la noi decizii”, se arata pe un afis pus pe usa din fata a sectiei din arondismentul 19 al capitalei franceze.

Sindicatul Alliance mentioneaza ca sectia ”a suferit o invazie de purici”, iar timp de cateva zile ”conditiile de munca au fost intolerabile”.

Radio Bleu Paris relateaza ca problema a survenit in urma cu trei saptamani si nu numai ca nu s-a gasit o rezolvare, dar s-a acutizat incepand de joi, cand mai multi ofiteri au suferit muscaturi, potrivit hotnews.ro.

Unii politisti au dus puricii acasa. ”Acum si copiii sunt muscati. Nu se poate tolera asa ceva”, a aratat un reprezentant al sindicatului.

Solicitarile sindicatului sunt ca in intreaga cladire sa se recurga la fumigatii, o procedura ce dureaza cel putin 48 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.