Actorul britanic Idris Elba s-a casatorit cu iubita sa, modelul Sabrina Dhowre, intr-o ceremonie desfasurata in Maroc, potrivit agentiei AP.

In imagini publicate de British Vogue pe Instagram, mireasa este vazuta imbracata intr-o rochie superba creata de Vera Wang in timp ce actorul din "Luther" a purtat un costum negru realizat de Ozwald Boateng.

Ei au facut schimb de juraminte la hotelul Ksar Char Bagh din Marrakesch, potrivit revistei de moda.

Cu o seara inainte de ceremonie, membri ai familiei si prieteni ai cuplului au participat la un dineu cu savoare locala, in timp ce sambata dupa ceremonie sunt asteptati la o petrecere organizata la hotelul unde domnea deja o atmosfera de gala.

Congratulations to newlyweds #IdrisElba and #SabrinaDhowre who exchanged vows in Morocco on April 26 2019. Celebrations were spread over three days in Marrakech. See more in the world exclusive in the July 2019 issue of #BritishVogue. Photographed by @SeanThomas_Photo.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

In urma cu sase luni, actorul declara ca nu se va recasatori, dupa ce a divortat de doua femei.

Totusi, Idris Elba, in varsta de 45 de ani, i-a cerut mana iubitei lui, Sabrina Dhowre, in varsta de 29 de ani, inainte de o proiectie a filmului sau "Yardie", la Rio Cinema. "Yardie" este un thriller adaptat dupa un roman omonim publicat in 1993 si reprezinta debutul in regie al lui Idris Elba.

Elba si Dhowre, care a castigat concursul de frumusete Miss Vancouver in 2014, au aparut pentru prima data impreuna pe covorul rosu in septembrie 2017. Insa, cei doi si-ar fi inceput relatia cu sapte luni inainte de acest eveniment.

Actorul a mai avut doua casatorii anterioare cu Hanne Norgaard si cu Sonya Hamlin.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.