O femeie in varsta de 61 de ani a dat nastere propriei nepoate, care a fost conceputa din ovulele prelevate de la sora partenerului fiului sau, informeaza The Guardian, citat de hotnews.ro.

Matthew Eledge de 32 de ani si sotul sau Elliot Dougherty, in varsta de 29 de ani, din Omaha, Nebraska, si-au dorit sa devina parinti; astfel au decis sa-si anunte familiile ca intentioneaza sa apeleze la fertilizare in vitro, moment in care mama lui Matthew s-a oferit sa fie mama surogat.

Femeia a mentionat ca motivul pentru care a ales sa fie mama surogat pentru fiul sau si partenerul a fost pentru a-i face un cadou fiului ei. "Am vrut sa o fac drept cadou de la mama la fiu", a declarat Cecile Eledge.

De asemenea, ea a marturisit ca s-a temut initial ca, din pricina varstei inaintate, statul Nebraska nu ii va permite sa fie mama surogat, insa analizele au iesit bine, medicii si-au dat acordul, iar Cecile a ramas gravida dupa primul transfer embrionar, noteaza adevarul.ro.

Sarcina a fost lipsita de complicatii, iar Uma a venit pe lume, dupa 7 luni si jumatate, cu o greutate de 2,6 kilograme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.