Casele de pariuri britanice sunt in plina efervescenta datorita importantului eveniment care se apropie pentru casa regala: nasterea primului copil al printului Harry si al sotiei sale, Meghan Markle.

Bebelusul va deveni cel de-al saptea pe linia de succesiune la tron, altfel spus cu sanse mici de a fi incoronat vreodata.

Va fi insa copilul unuia dintre cuplurile cele mai populare din lume, care va fi prezent pe prima pagina si va face sa se vanda multe publicatii.

Intrebarile pe care si le pun britanicii sunt trei, legate in principal de data la care va veni pe lume copilul pe lume - la sfarsitul lunii aprilie, anticipeaza parintii - de numele si de faptul daca va fi baiat sau fata. Casele de pariuri nu se pun de acord in privinta acestui ultim lucru, desi cele mai multe inclin spre faptul ca va fi fetita.

In cazul acesta, toate casele de pariuri mizeaza pe numele Diana.

La casa de pariuri William Hill, una dintre cele mai populare din Marea Britanie, cota este de 10 la 1 in favoarea numelui Diana, in semn de omagiu adus regretatei printese, mama lui Harry.

Totusi, semnaleaza "o miscare recenta" a pariurilor in favoarea numelui Victoria.

La casa Betfair se mizeaza insa pentru Alicia, numele care a rasunat cel mai mult cand Kate Middleton a dat nastere celui de-al treilea sau copil, care pana la urma a fost baiat si a primit numele Louis.

In cazul in care este vorba de un baietel, numele pe care se mizeaza cel mai mult sunt Arthur, James sau Edward.

Printre alte curiozitati legate de apropiata nastere a bebelusului regal - in afara de nume si sex - figureaza si locul in care acesta va veni pe lume, greutatea sa la nastere si care ii vor fi nasii. De asemenea, nu se pariaza doar pe data nasterii, ci si pe ora exacta.

Aprilie este o luna in care au venit pe lume doi membri ai casei regale britanice: regina Elisabeta a II-a, care s-a nascut la 21 aprilie 1926 si printul Louis, care a venit pe lume la 23 aprilie 2018. (Sursa: Agerpres)

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.