​O femeie din Bucuresti a facut publica o fotografie cu micul dejun primit intr-un spital din Capitala: o jumatate de felie de parizer, margarina, un sfert de castravete, 3 biscuiti si o lingura de marmelada.

"Nu va speriati, nu este un mic dejun dintr-un penitenciar, ci dintr-un spital de stat din Capitala Romaniei! (...) Cand vezi continutul, sincer, iti trece pofta (foamea)... dar iata: 3 biscuiti (populari) + 1/2 feliuta de parizer peste care sta suparata o bucatica dintr-o sectiune de castravete (~3 cm) + margarina + marmelada", spune pacienta, care adauga ca "realmente e mai scumpa caserola decat continutul. Aport caloric? Ce mofturi am!"

Pacienta care a primit la micul dejun in spital parizer si margarina are un mesaj si pentru ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si deputatul PSD Florin Iordache: "Hai, Florin Iordache, ti-l ofer cu drag, caci numai astfel poti vedea care-i diferenta dintre spitalul privat si cel de stat. Atat au dreptul sa primeasca oamenii care au contribuit la CASS 43 de ani si care, prin imprejurari nedorite au ajuns sa aiba nevoie de servicii medicale! Doamna Sorina Pintea, dumneavoastra va ofer chifla de 40 de grame, de care nu ma pot atinge, citindu-i eticheta!"


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.