Departamentul de pompieri din orasul german Bensheim (centru) a raspuns duminica dupa-amiaza unei cereri mai putin obisnuite, fiindu-i solicitat ajutorul pentru salvarea unui sobolan gras, ramas blocat intr-o gaura a unui capac de canalizare, informeaza BBC.

"A acumulat multa grasime iarna si s-a blocat (...) fara a mai putea inainta sau da inapoi", a declarat presei locale Michael Sehr, de la asociatia pentru salvarea animalelor din Rhein Neckar.

Acesta a ajuns la fata locului inaintea salvatorilor, insa nu a reusit sa scoata rozatorul din gaura capacului de canalizare.

Cu ajutorul unei intregi echipe de pompieri, gura de canalizare a fost ridicata si proptita intr-o pana in timp ce Sehr a reusit sa elibereze sobolanul supraponderal, scrie Agerpres.

Salvatorii i-au dat apoi drumul rozatorului (o femela) inapoi in canalizare, nu inainte de a-i face cateva poze devenite deja virale.

De la fetita care a descoperit sobolanul aflat la ananghie, Sehr a primit un desen cu acesta, inconjurat de inimioare, in semn de recunostinta pentru gestul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.