Un restaurant din orasul italian Castelfranco Veneto ofera clientilor un fel de mancare ingenios pe baza de... aer, relateaza Xinhua.

Numit ''aria fritta'' ("aer prajit"), acest preparat culinar inedit a fost conceput pentru a evoca celor care trec pragul localului din nordul Italiei o plimbare in natura si inhalarea de aer curat, dupa cum sustine maestrul bucatar Nicola Dinato.

Preparatul este realizat din tapioca prajit in baie de ulei si contine o aroma speciala in urma ''infuzarii'' cu ozon timp de zece minute.

Desi pretul afisat pentru o portie de ''aer prajit'' este de 30 de dolari, preparatul le este oferit clientilor gratuit, conform unuia dintre angajatii localului, scrie Agerpres.

Acesta este ''servit drept aperitiv'' pentru a le reaminti clientilor ca ''trebuie sa incerce mereu sa isi umple viata cu experiente reale'', a explicat Dinato pentru publicatia Tribuna di Treviso.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.