In momentul culminant al focurilor de artificii marcand trecerea in noul an, autoritatile australiene au proiectat pe emblematicul Harbour Bridge din Sydney mesajul ''La multi ani, 2018!'', in loc de 2019, informeaza EFE.

"Oh, nu, este 2018 din nou", a titrat ziarul ''Sydney Morning Herald", remarcand greseala din mesajul proiectat deasupra podului in momentul in care au fost lansate 8,5 tone de artificii.

Doar unele persoane experimentate din public au surprins momentul pe retelele sociale cand aproximativ un milion de oameni au asistat in Golful Sydney, in apropiere de Casa Operei, la festivitatea de marcare a Anului Nou.

Pe Twitter, unii au descris aceasta eroare ca fiind "Ziua cartitei", referindu-se la filmul din 1993 cu Bill Murray, scrie Agerpres.

Anna MacInerney, sefa organizarii evenimentului, a spus ca nu i-a placut greseala si a incercat sa trateze momentul cu umor si sa intoarca pagina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.