Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Pristina.

"MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Serbia, Kosovo ca, in urma inceperii sezonului rece, masuratorile efectuate pe plan local au indicat ca poluarea atmosferica din Pristina a atins un nivel periculos pentru sanatatea umana.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Biroului de Legatura al Romaniei la Pristina: +38338604272, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta. De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei in Republica Serbia, BL Pristina: +38349415000.

Se recomanda consultarea paginilor belgrad.mae.ro, meteoalarm.eu", arata MAE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.