Premierul Viorica Dancila a participat sambata la Sfanta Liturghie, oficiata de patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhala, de sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor.

Viorica Dancila a venit insotita de vicepremierul Paul Stanescu, de ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Natalia Intotero, si de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, informeaza Agerpres.

Cu aceasta ocazie, Viorica Dancila s-a inchinat la sfintele moaste. ''Este o sarbatoare astazi, deci sa ne bucuram de aceasta sarbatoare cu totii'', a spus sefa Guvernului.

Intrebata cu ce ganduri a venit, ea a raspuns: ''Cu ganduri deschise, sa ma rog pentru binele poporului roman, pentru familie si pentru toti oamenii care au nevoie de ganduri bune''.

La randul sau, Paul Stanescu a declarat ca a venit cu ''gandul la Dumnezeu''. ''Am venit astazi numai la Dumnezeu cu gandul'', a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.