Un piton de 4 metri a fost gasit dormind in fata unei lazi frigorifice cu bere dintr-un magazin din estul Thailandei, informeaza DPA.

Angajatii unui outlet 7-Eleven din provincia Chonburi, situata la 120 kilometri sud-est de Bangkok, au descoperit sarpele duminica si au solicitat ajutorul voluntarilor pentru prinderea acestuia, a raportat site-ul de stiri Coconuts Bangkok.

Desi nimeni nu a vazut pitonul intrand in magazin, angajatii cred ca reptila s-a strecurat pe usa din fata, in incercarea de a se feri de inundatiile de afara, in conditiile in care Thailanda se afla in prezent in sezonul ploios, scrie Agerpres.

Pitonul adormit a fost capturat in doar cinci minute si ulterior eliberat in salbaticie.

In Thailanda, serpii se ascund in numeroase locuri - de la portbagaje si toalete la cosuri de rufe. Anul trecut, doar in capitala Bangkok au fost capturati peste 35.000 de serpi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.