Presedintele american Donald Trump a declarat ca pietele s-ar "prabusi" daca el ar fi destituit in urma unor declaratii ale fostului sau avocat care s-a intors impotriva sa, relateaza AFP.

"Daca as fi vreodata destituit, cred ca pietele s-ar prabusi, iar fiecare ar deveni mai sarac", a afirmat Trump ca raspuns la o intrebare in timpul unei emisiuni transmise joi de postul de televiziune Fox.

"Nu stiu cum ar putea fi destituit cineva care face o munca grozava"
, a adaugat el.

Presiunea este tot mai mare asupra presedintelui american dupa ce fostul sau avocat personal Michael Cohen a afirmat sub juramant ca a cumparat, la solicitarea lui Donald Trump, tacerea a doua presupuse prostituate "pentru a influenta alegerile" prezidentiale din 2016.

Michael Cohen, acuzat de incalcarea legislatiei privind finantarea campaniilor electorale, a pledat vinovat in cadrul unui acord cu autoritatile, care l-ar putea face sa colaboreze cu procurorul special Robert Mueller, insarcinat cu sensibila ancheta privind presupusa implicare a Rusiei in alegeri, scrie Agerpres.

Casa Alba a dat asigurari inca de miercuri ca Trump "nu este deloc ingrijorat" de eventuale dezvaluiri pe care le-ar putea face Michael Cohen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.