O banda de infractori romani este suspectata de implicare intr-un incident violent in centrul orasului Dublin, dupa ce membrii ei ar fi urmarit si lovit o masina si apoi ar fi injunghiat un barbat din masina tamponata, relateaza luni The Irish Mirror.

Atacul socant s-a petrecut luni in apropierea statiei Connolly din centrul Dublinului, iar in urma lui un barbat a fost injunghiat la cap si pe corp.

"Asta a urmat dupa o disputa de mai devreme. Doua masini cu mai multi oameni la bord au trecut prin oras in mare viteza. Exista multe imagini filmate de camerele de luat vederi si anchetatorii sunt increzatori ca ii vor gasi pe cei implicati", a declarat o sursa citata de ziar.
Barbatul ranit, care era pasager in masina lovita, a fost transportat de urgenta la spital.

El si soferul au fugit din masina dupa ce a fost tamponata si un numar de barbati din a doua masina au sarit din autovehicul si au plecat in urmarirea lui.

Grupul de pana la cinci barbati l-a ajuns din urma in apropierea Custom House Plaza, unde victima a fost injunghiata si batuta. Soferul masinii in care se afla barbatul ranit a scapat nevatamat, scrie Agerpres.

Incidentul de la prima ora a diminetii a dus la intarzieri majore pentru navetistii care se grabeau spre serviciu, noteaza The Irish Mirror.

"Gardai investigheaza un incident care s-a produs la Beresford Place, Dublin, aproximativ la ora 05.00 dimineata, luni 13 august", a precizat politia locala.

"Din investigatia initiala am dedus ca o masina a fost lovita de o alta masina in Beresford Place, iar soferul si un pasager al masinii tamponate au fugit si au fost urmariti de un numar de barbati din a doua masina. Pasagerul de circa 30 de ani a suferit un numar de rani dupa ce a fost agresat langa Custom House Plaza, iar soferul nu a fost ranit", au adaugat oamenii legii.
"Barbatul ranit beneficiaza de tratament la spitalul universitar Mater Misericordiae, iar ranile nu ii pun in pericol viata", a mai mentionat Gardai.
Citeste si:
Incidentul din Polonia, luat în derâdere de propaganda rusă. „Țara...
Incidentul din Polonia, luat...

Purtatorul de cuvant al politiei irlandeze a adaugat ca in acest caz nu s-au facut arestari si ca investigatiile continua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.