Zeci de mii de romani au iesit in strada in ciuda evenimentelor petrecute vineri seara, presa internationala relatand despre a doua zi de proteste din Romania.

BBC News relateaza ca mii de romani au iesit in strada sa protesteze, chiar la o zi dupa ce peste 440 de persoane au fost ranite in urma incidentelor dintre jandarmi si grupurile violente, mentionanadu-se ca de aceasta data manifestatia a fost una pasnica.

News Observer, care citeaza Associated Press aminteste despre faptul ca oamenii prezenti in fata Guvernului au scandat si au fluturat tricolorul si steagul UE in acelasi in loc in care cu o zi inainte demonstratia a degenart in violenta. De asemenea, se mai specifica si faptul ca vocile critice ar sustine ca Romania ar pierde teren in lupta impotriva coruptiei de la preluarea puterii de catre PSD in 2016, conform stirileprotv.ro.

"Romanii protesteaza impotriva coruptiei guvernului pentru a doua seara la rand", a titrat si Washington Post.

"Ce se intampla in Romania nu este democratie", titreaza si Deutsche Welle. In articol se vorbeste despre brutalitalitatea fortelor de ordine, care a fost comparata cu violentele de la Mineriada. Niciodata nu a mai existat o declaratie mai clara de faliment politic din partea unui guvern, arata jurnalistul Robert Schwartz, conform digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.