Elon Musk i-a cerut scuze scafandrului britanic pe care l-a numit "pedofil", fiind presat atat de opinia publica, cat si de investitorii Tesla, care au cerut insistent ca Musk sa isi ceara iertare pentru afirmatiile sale defaimatoare, scrie BBC News.

Acesta a declarat ca "a vorbit la nervi", dupa ce scafandrul britanic Vern Unsworth a ridiculizat mini-submarinul adus de Musk in Thailanda pentru salvarea copiilor blocati in pestera. Scafandrul a numit gestul o "miscare de imagine" ceea ce l-a infuriat pe antreprenor.

Dupa ce Musk l-a numit "pedofil", Unsworth a amenintat ca il va da in judecata.

"Actiunile sale impotriva mea nu justifica actiunile mele impotriva lui si pentru asta imi cer scuze. Vina este a mea si numai a mea. M-a luat gura pe dinainte si am vorbit la nervi, dupa ce domnul Unsworth a spus mai multe lucruri neeadevarate si a avut sugestii cu conotatie sexuala legate de ce ar trebui sa fac cu submarinul meu, pe care l-am construit din dorinta de a ajuta, in concordanta cu indicatiile primite de la seful scafandrilor din Thailanda", a declarat Elon Musk, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.