Investitorii Tesla i-au solicitat fondatorului Tesla sa-si ceara scuze in urma afirmatiilor la adresa scafandrului britanic implicat in salvarea copiilor din pestera din Thailanda, pe care l-a facut "pedofil".


Critici dure la adresa lui Elon Musk, in urma disputei cu scafandrul britanic Vernon Unsworth.

Actionarii si analistii din Silicon Valley au catalogat comportamentul sau ca fiind "imatur".

James Anderson, partener la Baillie Gifford, a mentionat pentru The Guardian ca "sfarsitul carbonului" este important pentru Tesla, insa "este frustrant ca progresul in acest sens este acoperit de aceasta poveste".

"Ne aflam in contact cu compania si speram ca aceasta problema este tratata serios. Am dori sa vedem pace, liniste si executie la companie", a precizat el.

La randul sau, Gene Munster, seful cercetarii la Loup Ventures a spus ca in cazul in care miliardarul nu isi va schimba comportamentul, "va avea un impact negativ dramatic asupra companiei", fiind de parere ca Musk ar trebui sa-si ceara scuze.

In egala masura, Loup Ventures a publicat o scrisoare deschisa, in numele investitorilor, in care se precizeaza ca afirmatiile lui Musk la adresa lui Unsworth "au intrecut masura", noteaza digi24.ro.

"In ultimele sase luni, au fost prea multe exemple legate de un comportament ingrijorator care a afectat increderea investitorilor"
, se arata in scrisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.