Liderul de la Casa Alba, Donald Trump, lauda Twitter, pentru ca il ajuta sa lupte impotriva "stirilor false".

In cadrul unui interviu cu Piers Morgan, Donald Trump a spus: "Imi place caracterul imediat (al Twitter), imi place puterea sa, deoarece ajuta sa te faci inteles. Pot sa combat stirile false deoarece am atat de multe persoane care ma urmaresc. Le aduni si ajungi la peste 150 de milioane de persoane - un numar urias de persoane de pe Facebook, Instagram si Twitter, trei platforme diferite. Este fantastic".

Fiind catalogat de Morgan drept "cel mai priceput utilizator de Twitter din lume", liderul american atinut sa mentioneze ca uneori posteaza el insusi, in timp ce in alte ocazii isi roaga consilierii "sa posteze exact o declaratie anume", scrie capital.ro.

"Sunt foarte exigent - de la virgula si pana la orice", a precizat Trump.

"Te uiti si apoi, doua secunde mai tarziu, vezi: 'Breaking News: Donald Trump, presedintele Trump tocmai a... Faci o declaratie, si o declaratie atat de puternica, foarte repede", a completat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.