Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a suferit o criza de sciatica miercuri seara in timpul summitului NATO de la Bruxelles, a declarat vineri purtatorul sau de cuvant, Margaritis Schinas, care a raspuns astfel comentariilor conform carora Juncker ar fi fost in stare de ebrietate, transmite AFP.

O inregistrare video, distribuita masiv pe retelele de socializare, il arata pe luxemburghezul in varsta de 63 de ani ezitant si pierzandu-si echilibrul dupa o fotografie de grup si inaintea unui dineu oficial la summitul NATO de la Bruxelles.

''Presedintele (Comisiei Europene) Juncker a recunoscut public ca sciatica il jeneaza la mers. Din pacate, asa s-a intamplat si miercuri seara'', a declarat Margaritis Schinas, intr-o conferinta de presa la Bruxelles, potrivit Agerpres.

''Presedintele doreste sa multumeasca public premierilor (olandez) Mark Rutte si (portughez) Antonio Costa, care l-au ajutat in acest moment dureros'', a adaugat reprezentantul Comisiei Europene.

Referitor la intrebarea daca Jean-Claude Juncker era in stare de ebrietate, Schinas a spus ca este ''de prost gust ca anumite media publica titluri insultatoare profitand de durerea'' presedintelui Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker "ia medicamente si se simte mai bine'', a continuat Margaritis Schinas, care a vorbit despre ''agenda incarcata'' a presedintelui CE in ziua de joi, care a urmat receptiei, in timpul summitului NATO. Saptamana viitoare ''el va continua sa munceasca intens, asa cum face de la inceputul carierei sale publice'', a incheiat purtatorul de cuvant al executivului comunitar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.