Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca nu exista nici cea mai mica sansa ca un referendum de demitere a sefului statului sa aiba succes.
"Conform evaluarilor noastre, nu exista nici cea mai mica sansa ca un referendum de demitere a lui Iohannis sa aiba succes, dimpotriva, ii batem pe pesedisti rau de tot in cazul in care se ajunge la referendum. Dar eu anticipez ca nu se va ajunge la referendum, pentru ca nu cred ca majoritatea parlamentara va urma nebunia lui Dragnea. (...)

La ultima aparitie publica, Liviu Dragnea mi s-a parut complet deraiat, mi s-a parut intr-o stare de nervozitate vecina cu nebunia si a manifestat o atitudine extrem de agresiva. Eu consider ca orice demarare a procedurii de suspendare nu are niciun fundament constitutional, nu reflecta decat vointa bolnavicioasa a lui Liviu Dragnea si a acolitilor sai de a pune mana pe toate institutiile din Romania, in special pe institutiile din Justitie, pe parchete, servicii si mai ales de a-si promulga cat mai rapid legile Justitiei si modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala", a spus Orban, citat de dcnews.ro.

Avertisment pentru majoritatea parlamentara

Liberalul a lansat un "avertisment public" catre toti alesii care compun majoritatea parlamentara, solicitand sa nu urmeze "nebnia" social-democratului.

"In ce ne priveste, lansam un avertisment public catre toti parlamentarii care compun majoritatea parlamentara sa nu urmeze nebunia lui Liviu Dragnea si sa nu devina partasi la un demers care poate sa creeze un rau imens Romaniei si, de asemenea, poate sa creeze tulburari sociale extrem de puternice si disfunctionalitati majore in ceea ce priveste functionarea statului roman.La ora actuala, Presedintia Romaniei este singura institutie legitimata prin vot care mai asigura mentinerea democratiei in Romania si care este o punte de comunicare cu partenerii nostri strategici. Orice fel de agresiune impotriva presedintelui Iohannis va face un rau imens Romaniei, iar in ceea ce priveste PNL ne vom lupta cu toate fortele pentru a impiedica orice demers impotriva lui Iohannis", a mai precizat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.