Actrita Oana Pellea a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care vorbeste despre destinul Romaniei, o tara care „moare cand implineste 100 de ani”.

Ce destin... sa-ti moara tara cand implineste 100 de ani... de neiubire moare tara asta... de nepasare. Neiubire este sa asisti pasiv la moartea tarii tale”, a postat actrita pe Facebook.


Peste trei mii de oameni au protestat marti seara, la Cluj-Napoca, fata de modificarile la Codul de procedura penala adoptate de Parlament, scrie News.ro.

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedura penala a fost votat, luni seara, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, dupa mai multe ore de dezbateri. PNL si USR au anuntat ca vor ataca legea la Curtea Constitutionala.

Un protest este anuntat sa aiba loc miercuri, in fata Parlamentului, sub sloganul „Ultimatum pentru Dragnea”, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.