Donald Trump are incredere ca in urma intalnirii cu Kim Jong-un ar putea avea loc denuclearizarea completa si neconditionata a statului comunist.

Presedintele american, Donald Trump se va intalni pe 12 iunie la Singapore cu dictatorul nord coreean, Kim Jong-un. Insa, acesta a afirmat ca se va ridica de la masa, daca discutiile nu merg in directia propusa de el.

Va fi pentru prima data cand un presedinte al SUA in functie se intalneste cu un dictator nord-coreean. Bill Clinton si Jimmy Carter au fost la Phenian in trecut, insa dupa incheierea mandatelor.

"Pe 12 iunie, in Singapore, ma voi intalni cu Kim Jong-un ca sa incerc sa obtin un viitor pasnic si sigur pentru toata lumea. Relatia e buna. Dar tineti minte cum toti din presa mincinoasa spuneau ca o sa ajungem la razboi nuclear, ca o sa va bag in razboi nuclear? Stiti ce duce la razboi nuclear, stiti ce duce la alte razboaie? Slabiciunea. Cred ca va fi un mare succes, dar merg pe ideea ca daca nu va fi, nu va fi", a spus Trump, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.