Un elicopter in care se afla la o mireasa s-a prabusit la cativa metri de locul in care urma sa se desfasoare nunta. Incidentul s-a petrecut in Brazilia.

Evenimentul s-a produs in sudul tarii, unde invitatii asteptau cu nerbadare sosirea miresei pentru initierea ceremoniei. Tanara a dorit sa-si faca o aparitie de neuitat in ziua cea mare: a inchiriat un elicopter pentru a veni al altar asa cum se cuvine, numai ca lucrurile nu au mers intocmai cum a planuit.

Din pacate, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, acestia prabusindu-se in apropierea nuntasilor, fapt ce le-a dat emotii mirelui, familiei si invitatilor.

Din fericire, atat mireasa, cat si fotograful si pilotul s-au mobilizat si au iesit rapid inainte ca elicopterul sa explodeze si totul sa se termine intr-o tragedie, noteaza digi24.ro.

Femeia nu s-a lasat descurajata de cele intamplate, asa ca si-a continuat planul de a se casatori, la doar cativa metri de locul in care s-a aflat pe punctul de a-si pierde viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.