Actrita de filme pentru adulti Stormy Daniels l-a dat din nou in judecata pe presedintele american Donald Trump, de data aceasta pentru defaimare, a anuntat luni avocatul sau, transmite AFP.

Stormy Daniels, pe numele sau real Stephanie Clifford, s-a lansat intr-o batalie judiciara cu Trump odata cu cererea adresata unui judecator din Los Angeles sa anuleze un acord de confidentialitate prin care ea accepta sa nu vorbeasca despre relatia pe care sustine ca a avut-o cu magnatul in 2006-2007.

Plangerea pentru defaimare depusa luni de avocatul Michael Avenatti la tribunalul federal din New York adauga astfel un nou episod in saga tot mai complexa dintre presedinte si presupusa sa amanta, scrie Agerpres.

Intr-un interviu televizat de la sfarsitul lunii martie, actrita a dezvaluit detalii din relatia sa cu Donald Trump din anii 2006-2007. Ea a mai spus ca, in 2011, un necunoscut a amenintat-o, intr-o parcare din Las Vegas, ca i-ar putea face rau fiicei sale daca va vorbi public despre aceasta relatie.

Stormy Daniels a realizat apoi si a facut public un portret robot al necunoscutului, ridiculizat insa de Donald Trump pe Twitter. Presedintele a sustinut ca este vorba despre un desen realizat ''dupa ani de zile, al unui om care nu exista''.

In plangerea depusa luni, actrita de 39 de ani il acuza pe presedintele american de defaimare si estimeaza pagubele suferite la ''peste 75.000 de dolari'', luand in calcul cele circa 50 de milioane de persoane care ii urmaresc postarile pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.