Pasagerii avionului apartinand companiei Southwest Airlines care a fost implicat in accidentul de marti, cand motorul stang al aeronavei a explodat, au facut o greseala care ii putea costa viata, in ciuda instructajului realizat privind masurile de securitate.

Un detaliu surprins pe filmari ilustreaza un lucru grav si anume ca niciunul dintre pasageri nu respira adecvat prin mastile de oxigen. Daca in mod normal masca ar trebui fixata astfel incat sa fie acoperite gura si nasul pasagerului pentru ca acesta sa poata respira normal, in imaginea de mai jos se poate observa ca masca de oxigena fost pusa de pasageri doar in jurul gurii, scrie digi24.ro.

"OAMENI: ascultati-va insotitorii de zbor. Aproape toti pasagerii din aceasta imagine poarta gresit masca de oxigen. Puneti jos telefoanele, incetati cu selfieurile si ascultati! Acoperiti-va atat gura, cat si nasul", a avertizat Bobby Laurie, un fost insotitor de zbor.


O persoana a decedat
, iar alte sapte au fost ranite, marti, dupa ce motorul stang al unui avion de pasageri a explodat, ceea ce a provocat panica in timpul zborului care s-a incheiat cu o aterizare de urgenta.

Avionul apartinand companiei Southwest Airlines, cu 149 de persoane la bord, s-a depresurizat dupa ce motorul a cedat la o altitudine de circa 10.000 de metri. Mastile de oxigen au coborat, iar pasagerii cuprinsi de panica au transmis celor dragi si pe retelele de socializare mesaje in care au scris ca traiau ultimele clipe din viata.

Persoana care a decedat a fost grav ranita cand a fost partial trasa afara din avion dupa ce unul dintre geamuri a fost spulberat in urma depresurizarii cabinei, conform informatiilor publicate pe conturile pasagerilor, citate de media americane.

Citeste si:
Importanța confortului și a siguranței pasagerilor în autobuzele...
Importanța confortului și a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.