Un barbat a murit, iar patru pompieri au suferit leziuni minore intr-un incendiu izbucnit sambata dupa-amiaza la Trump Tower din New York din motive inca necunoscute, au informat surse oficiale citate de agentia EFE.

Seful pompierilor din oras, Daniel Nigro, le declarase anterior jurnalistilor ca unicul ocupant al apartamentului afectat de incendiu a fost ranit grav. Victima, un barbat de 67 de ani, a murit la putin timp dupa aceea intr-un spital din oras in timp ce primea ingrijiri.

Totodata, Nigro a adaugat ca doi pompieri au suferit arsuri, iar alti doi au leziuni nespecificate, insa a precizat ca, in niciunul din cazuri, ranile nu le pun viata in pericol.

Aceeasi sursa a indicat ca alarma a fost data in jurul orei locale 17:35 (21:35 GMT) pentru un incendiu izbucnit intr-un "apartament destul de mare" de la etajul 50 al cladirii.

La stingerea focului au participat circa 200 de pompieri, a spus seful pompierilor din New York, care a relevat ca nu s-a stabilit cauza incendiului.

Potrivit lui Nigro, niciunul dintre membrii familiei Trump nu se afla in cladire. Etajele unde Trump are resedinta privata si birourile nu au suferit daune, dar, conform sefului pompierilor, o cantitate "considerabila" de fum s-a inregistrat in anumite parti ale cladirii.

Presedintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter ca focul a fost controlat si ca locul afectat a fost "foarte restrans", iar pompierii, carora le-a multumit, au facut "o treaba grozava".

Trump Tower este situat pe Fifth Avenue din New York, in apropiere de Central Park.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.