Monalista Perez, o vloggerita in varsta de 20 de ani, si-a impuscat mortal iubitul cu 2 ani mai mare, Pedro Ruiz, in iunie 2017, in timpul filmarilor unui clip video pe care doreau sa il posteze pe canalul lor de YouTube. 

Tanara trebuia sa traga cu pistolul inspre pieptul iubitului, de la o distanta de 30 de centimetri. Acesta avea asupra lui un "scut", o enciclopedie menita sa opreasca glontul.

Monalisa a pledat vinovata, insa a precizat ca ideea a fost a barbatului, care chiar a insistat ca videoclipul sa fie filmat si urcat pe canalul de YouTube.

"180 de zile de inchisoare. Primele sase luni le vei petrece 10 zile in inchisoare, alte 10 in libertate si tot asa, ceea ce inseamna 90 de zile dupa gratii. Alte 90 de zile le vei petrece in arest la domiciliu. Timp de 10 ani va fi sub supraveghere. Nu va avea voie sa mai foloseasca arme de foc si nici sa obtina castiguri financiare de pe urma cazului", a anuntat judecatorul care a dat sentinta in acest caz, marti, potrivit BBC.

"Realitatea este ca aceasta farsa stupida a fost visata, planificata si pusa la punct de Pedro Ruiz. Monalisa s-a bazat, in mod gresit si tragic, pe promisiunea lui ca vor fi amandoi in siguranta", a precizat procurorul James Brue.

Incidentul s-a petrecut chiar in fata copilului de 3 ani al cuplului. Femeia era insarcinata cu al doilea copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.