Oprah Winfrey a declarat ca singurul motiv pentru care ar candida la presedintia SUA ar fi "un semn de la Dumnezeu"

Dupa discursul tinut la Globurile de Aur, in luna ianuarie, speculatiile referitoare la o posibila candidatura la alegerile din 2020 au crescut.

Winfrey a sugerat, intr-un articol publicat de revista People, ca un semn de la Dumnezeu ar face-o sa isi reconsidere decizia, desi anterior precizase ca nu este interesata sa intre in politica.

"Urmaresc cu atentie, si, cand sunt atatia oameni care spun un lucru, m-am gandit, ei bine, niciodata in viata mea nu mi-am imaginat ca voi fi in politica. Mereu am spus nu, nu, nu, nu, nu. Ar trebui macar sa ma gandesc la aceasta intrebare? Au existat multi oameni - miliardari - care m-au sunat si mi-au spus 'Pot sa-ti fac rost de un miliard de dolari. Pot sa-ti conduc campania', dupa care am inceput sa ma rog referitor la acest subiect. Doamne, daca crezi ca ar trebui sa candidez, da-mi un semn, atat de clar incat nici macar eu sa nu-l ratez.'' ''Si nu l-am primit inca'', a declarat vedeta internationala Oprah Winfrey, potrivit Dcnews.

Potrivit unui sondaj, desi majoritatea o apreciaza pe Oprah si cred ca ar putea sa-l invinga pe Donald Trump, ei nu doresc sa o vada in cursa pentru Casa Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.