Casa Alba a confirmat faptul ca presedintele Donald Trump isi doreste sa "exploreze ideea unei ceremonii la care toti americanii sa isi arate aprecierea". 

In presa americana au aparut informatii potrivit carora Donald Trump vrea "o parada ca cea din Franta". Un oficial militar este cel care a facut dezvaluirea, insa si-a dorit sa ramana anonim.

"Presedintele Donald Trump ii sustine pe militarii americani care isi risca viata in fiecare zi, pentru a ne tine tara in siguranta. El a cerut Departamentului de Aparare sa exploreze ideea unei ceremonii la care toti americanii sa isi arate aprecierea", a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sarah Sanders, potrivit libertatea.ro.

Reprezentantii Pentagonului au declarat presei ca un astfel de eveniment este in stadiu incipient.

Cea mai grandioasa parada, dintre tarile vestice, este organizata in Franta. Si in Rusia este organizata o parada militara de Ziua Victoriei, la care anul trecut au participat 10.000 de soldati si peste 100 de vehicule militare.

Si in Coreea de Nord si India se organizeaza parade militare uriase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.