Sophia, o fetita in varsta de 5 ani, din Conneticut, isi doreste sa se casatoreasca cu cel mai bun prieten al sau, Hunter, inainte de a se opera pentru a patra oara la inima. 

La prima vedere, Sophia Chiappalone este un copil normal, plin de viata si dornic de joaca, asa ca putini sunt cei care stiu ca ea sufera de o boala genetica la inima. Medicii nu i-au dat mai mult de doi ani de trait, dar Sophia a aratat ca este puternica si a ajuns pana la varsta de 5 ani.

De cand s-a nascut, ea a umblat mai mereu prin spitale, iar acum este pregatita sa suporte a patra operatie din viata sa. Inainte, fetita in varsta de 5 ani vrea sa isi indeplineasca visul de a se casatori cu cel mai bun prieten al sau.

Sophia vrea o nunta de vis alaturi de bunul sau prieten, Hunter, potrivit Boredpanda.com.

Kristy, mama Sophiei, a primit acordul din partea familiei lui Hunter pentru a realiza o sedinta foto cu cei doi micuti. Imaginile cu cei doi copii sunt reprezentarea perfecta a inocentei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.