Quimera, un exemplar impresionant din Argentina, care este dotat cu trasaturi deosebite, a reusit sa atraga simpatia oamenilor, in mediul online. 

Ce este de fapt o himera din punct de vedere stiintific? Este un om (sau animal) care are in corp ADN-ul a doua fiinte diferite, el asimilandu-si practic, in stadiul embrionar timpuriu, fratele geaman.

Aceasta boala a facut-o pe Quimera sa fie jumatate portocalie, jumatate neagra si sa aiba un ochi verde si altul albastru, potrivit boredpanda.com.

Tot acesta este si motivul pentru care a devenit atat de cunoscuta pe internet. Ochiul ei albastru se prezinta asemenea unei pietre pretioase stralucitoare si se pozitioneaza in contrast cu celalalt ochi.

Quimera a reusit sa stranga 47.000 de prieteni pe Instagram, unde posteaza constant fotografii si clipuri video care infatiseaza viata frumoasa de pisica. O alta pisica cu doua chipuri, la fel de celebra si frumoasa, este Venus, pe care o puteti vedea AICI.

La 5ta Beatle #quimera #Chimera #Cat #kittyboss #meow #gattina #cats #catsofinstagram #catsagram #gato #gatos #kitty #kitten #kitties #catlover #catlady #bosskitty #igcats #cattherapy #babycat #purrfect #cutecat #sillycat #catlife #catoftheday #meowquarterly #catgram #catlovers

A post shared by Quimera twofacedcat (@gataquimera) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.