Varful de gama de peste 1.000 de euro fara taxe al celor de la Apple, iPhone X, are probleme de functionare in mediile cu temperaturi scazute.

Mai multi utilizatori care locuiesc in regiuni ale globului in care temperaturile sunt mai scazute s-au plans pe retelele sociale de faptul ca iPhone X nu mai functioneaza cand ies din casa, scrie News.ro.

Concret, ecranul nu mai raspunde la niciun fel de comenzi cand temperaturile sunt reduse. Defectiunea apare brusc atunci cand utilizatorii ies afara si se rezolva miraculos atunci cand acestia revin in casa.

Site-ul oficial Apple mentioneaza, in ceea ce priveste temperaturile, ca dispozitivele sale functioneaza in conditii optime atunci cand temperatura este cuprinsa intre 0 si 35 de grade.

Compania americana a emis un comunicat in care spune ca este la curent cu aceasta problema si ca rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare.

Nefunctionarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achizitionat deja un iPhone X s-au lovit. Un numar restrans de utilizatori s-au plans de faptul ca ecranul afiseaza permanent o dunga verde, ceea ce poate fi un defect de productie.

Citeste si: 8 reactii amuzante dupa lansarea iPhone X


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.