Mai multe focuri de arma au fost trase in Manhattan, dupa ce un camion a intrat pe o pista de biciclete lovind mai multe persoane, dupa care soferul masinii a coborat din masina tinand ceea ce parea a fi o arma, iar Politia l-a impuscat. Surse locale sustin ca ar exista mai multe victime. Un suspect a fost deja retinut de politie, anunta CNN, citand un purtator de cuvant al Politiei din New York.

Update 23:42- Bilantul victimelor a ajuns la opt morti si 11 raniti. Sase persoane au decedat pe loc, iar alte doua au murit la spital. Alte 11 au fost transportate la spital cu rani grave, dar care nu le pun in pericol viata.

Conform politiei, atacatorul, un barbat de 29 de ani, a facut o declaratie dupa incident, care a condus la concluzia ca este vorba despre un act terorist. De altfel, conform CNN, si FBI trateaza atacul din Manhatan ca fiind o actiune terorista.

Update 22:44
- Conform CNN, sase persoane ar fi fost ucise, iar surse din Politia din New York afirma ca actiunea a fost intentionata.

Potrivit Politiei, vehiculul si-a continuat drumul lovind o alta masina, iar soferul a coborat tinand un obiect asemanator unei arme de foc, dar a fost impuscat, iar in prezent este retinut.


Conform purtatorului de cuvant, Politia din New York a intervenit dupa ce i-au fost semnalate focuri de arma in zona.

O persoana a fost retinuta, a anuntat Politia.

De asemenea, a precizat ca in zona sunt asteptate echipaje de interventie.

Conform CBS New York, informatii initiale indicau ca cinci persoane ar fi fost ranite dupa ce un vehicul a intrat pe o pista de biciclete in Mahattan si s-ar fi auzit si focuri de arma, scrie News.ro.

Primarul Bill de Blasio si guvernatorul Andrew Cuomo erau asteptati la locul incidentului.

Mai multe strazi din zona au fost blocate.

Citeste si:
Urmărire ca-n filme în Baia Mare: Alex a gonit 10 kilometri cu...
Urmărire ca-n filme în Baia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.