Fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, denunta evolutia recenta a politicii americane, fara sa mentioneze numele succesorului sau. 

Cel de-al 44-lea presedinte american a demonstrat ca a pastrat admiratia in randul activistilor democrati. Peste 6.000 dintre acestia au facut coada la Richmond pentru a-l vedea pe fostul lider de la Casa Alba, sosit pentru a-l sprijini pe candidatul democrat local la postul de guvernator, Ralph Northam.

Obama i-a indemnat pe cei din Virginia sa voteze pentru a transmite "un mesaj rasunator in aceasta tara frumoasa si in lume", potrivit News.ro.

"Daca pentru a castiga o campanie trebuie sa imparti populatia, atunci nu vei fi capabil sa guvernez. Valoarea noastra este cea mai mare nu atunci cand injosim oamenii, ci cand incercam sa ridicam toata lumea impreuna", a completat fostul presedinte SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.