Doi piloti ai companiei Air Berlin au realizat o manevra riscanta la aterizare, la bordul aeronavei fiind peste 200 de pasageri, informeaza Reuters.

Pilotii avionului care venea din Miami au inclinat aeronava atat de mult, incat au trecut la limita de terminalul aeroportului.

Un angajat al aeroportului a precizat ca, pentru un moment, a crezut ca avionul va intra in plin in terminal: "Am experimentat un sentiment ciudat cand am vazut un A330 venind direct spre noi, pentru ca nu stiam că vrea sa dea o tura in jurul aeroportului".

"Asteptam rezultatele unei investigatii interne la Air Berlin", a declarat un purtator de cuvant fara a oferi detalii suplimentare.

Pilotii, insa, si-au explicat gestul: "Am vrut sa ne luam ramas bun (de la zborurile transatlantice- n.r.) cu demnitate, intr-un mod emotionant".

Pana la finalizarea anchetei, pentru a se stabili in ce masura au fost pasagerii in pericol, cei doi piloti au fost suspendati, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.