O femeie si-a dat ultima suflare in bratele sotului ei, dupa ce au stat mai multe ore in piscina pentru a se adaposti de flacarile care mistuiesc nordul Californiei, informeaza CNN.

Armando si Carmen Berriz au gasit o solutie pentru a se feri din calea flacarilor: s-au adapostit in piscina casei, plutind cu gura si nasul in afara astfel incat sa poata respira. Dupa mai multe ore petrecute in piscina, timp in care s-au rugat impreuna, atunci cand focul care ii incercuise s-a mai domolit, barbatul a iesit si s-a scuturat, insa sotia sa in varsta de 75 de ani nu a mai reusit.

Sotul in varsta de 76 de ani a suferit arsuri atunci cand s-a agatat de marginea piscinei, insa a ramas in viata, noteaza stirileprotv.ro.

Cei doi erau casatoriti de 55 de ani.

Ginerele, Luis Ocon, care se afla in aceeasi casa cu cei doi batrani, a povestit ca flacarile au cuprins zona in mai putin de un minut: "A fost ca o explozie. E greu de explicat daca nu esti acolo".

Au reusit sa se indrepte spre masini si sa paraseasca zona rapid, insa si-au dat seama ca cei doi soti nu mai erau in spatele lor si nici nu mai puteau reveni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.