"Faptul ca il vad ca incepe sa se simta mai bine ma ajuta sa fac fata acestei tragedii in fiecare clipa", a declarat femeia care lucra ca barmanita la festivalul de muzica country care a avut loc la Las Vegas.

Luca Iclodean probabil ca nu ar mai fi fost in viata astazi daca nu ar fi fost Lenea Sampson. Cei doi s-au intalnit in timpul masacrului care s-a soldat cu 59 de morti si peste 500 de raniti.

Incercand sa scape din calea gloantelor si sa intre in rulota tanarului: "Dintr-o data, mi-a spus: «Am fost lovit»", relateaza femeia.

"Mi-am tras mana si am vazut ca era acoperita de sange. L-am vazut pe Luca si mana lui, iar in cealalta mana avea telefonul, pe ecran era o poza cu mama lui. Atunci i-am zis: «Bine, nu pot sa te las. Sunt aici. Hai sa mergem. Trebuie sa scapam de aici, trebuie sa ne miscam din acest loc chiar acum»",
a declarat ea cu lacrimi in ochi pentru Fox 40.

"Nu vreau ca nimeni sa treaca prin asta. Nici un parinte nu ar trebui sa simta asta. Nu cred ca in ultimii 20 de ani m-am mai rugat atat de mult cat m-am rugat in acea noapte", a spus Traian Iclodean, tatal tanarului ranit, potrivit digi24.ro.

"Nu stiu daca Dumnezeu m-a pus in locul potrivit la momentul potrivit si m-a facut suficient de puternica pentru amandoi. Este eroul meu. Faptul ca a supravietuit si ca se simte mai bine pe zi ce trece ma face sa fiu extrem de fericita", a mai declarat Sampson.

"Suntem coplesiti, nu am cuvinte sa spun cat de fericit suntem si binecuvantati", a spus Traian Iclodean dupa ce tanarul a iesit cu bine din operatie, starea sa imbunatatindu-se.

Traian Iclodean spune ca Sampson este acum parte din familie, sustinand ca este "ingerul lui Luca".