Julia Louis-Dreyfus, actrita cunoscuta pentru rolurile din serialele "Seinfeld" si "Veep", a marturisit, joi, ca sufera de cancer la san. 

Actrita a facut anuntul pe pagina sa oficiala de Twitter: "Una din opt femei fac cancer de san. Astazi, eu sunt una. Vestea buna este ca am cel mai grozav grup de sustinere, familia si prietenii. Vestea proasta este ca nu toate femeile sunt atat de norocoase, asa ca haideti sa luptam impotriva tuturor tipurilor de cancer si sa facem ingrijirea medicala universala o realitate".

Louis-Dreyfus a primit vestea la doar o zi dupa ce a castigat cel de-al saselea premiu Emmy pentru rolul din serialul "Veep". In prezent, actrita detine titlul de actor cu cele mai multe premii Emmy pentru un singurl rol.

Serialul "Veep" isi va adapta programul in functie de tratamentele actritei, daca este necesar, scrie Variety, citat de Digi24.ro.

"Dragostea si sprijinul nostru merg spre Julia si familia ei. Avem incredere ca va trece cu bine de asta, cu tenacitatea ei obisnuita si spiritul neinfricat, si abia asteptam sa se insanatoseasca si sa revina la HBO pentru sezonul final din «Veep»", se arata intr-un comunicat transmis de HBO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.