Nicolas Maduro, presedintele Venezuelei, a cerut armatei sa pregateasca "pustile si rachetele" pentru apararea tarii impotriva SUA. 

"Am fost amenintati fara rusine de cel mai criminal imperiu care a existat vreodata si avem obligatia de a ne pregati pentru a garanta pacea. Trebuie sa avem pustile, rachetele si rezervoarele bine pregatite pentru a apara fiecare centimetru de teritoriu daca este nevoie”, i-a indemnat presedintele venezuelean pe responsabilii militari", a declarat Nicolas Maduro in cadrul unor exercitii militare, potrivit Digi24.ro.

Declaratiile presedintelui din Venezuela au venit la doar doua zile dupa ce Donald Trump a inclus Venezuela pe lista tarilor vizate de decretul impotriva imigratiei. Decizia a venit din cauza unor lipsuri in domeniul securitatii cu privire la calatori, dar si a unui vid de cooperare in relatia cu Washingtonul.

Tara este vizata pe motivul lipsei de cooperare in ceea ce priveste procedurile de verificare a calatorilor. Aceste restrictii se aplica doar in cazul oficialilor guvernamentali si al rudelor lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.