Frank, un baiat in varsta de 11 ani, si-a dorit intotdeauna sa tunda peluza Casei Albe. El a reusit sa-si implineasca acest vis tocmai in faimoasa Gradina a Trandafirilor, fara a-i acorda prea multa atentie presedintelui Donald Trump, informeaza AFP.

Imbracat in niste panataloni scurti bej si un tricou rosu si echipat corespunzator cu ochelari de protectie si manusi, baiatul isi facea deja treaba de 10 minute, cand a aparut Donal Trump, care purta faimoasa cravata rosie.

Baiatul concentrat nu s-a oprit din treaba, ci abia la sfatul tatalui sau a dat mana cu liderul american, care l-a laudat, subliniindu-i ca face o treaba excelenta, scrie hotnews.ro.

Copilul a sustinut ca "aceasta este pe cale sa devina cea mai frumoasa zi din viata mea", intervievat de Fox Business.

In luna august, Frank Giaccio a expediat o scrisoare in care a relatat cat de mult admira simtul afacerilor al magnatului in domeniul imobiliar, oferindu-se sa tunda gratis peluza Casei Albe. Sarah Huckabeee Sanders, purtatoarea de cuvant a Executivului american, a fost cea care a citit scrisoarea si l-a felicitat, subliniind ca vede in acest demers un exemplu al "ambitiosului spirit de intreprindere american".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.