Dupa ce miercuri compania aeriana Air Berlin, intrata in insolventa, a anulat aproximativ 100 de zboruri din cauza faptului ca pilotii au anuntat ca se simt rau, miercuri situatia nu s-a imbunatatit, avand in vedere ca au fost anulate 32 de zboruri.

Imbolnavirea in masa a pilotilor va diminua sansele de pastrare a locurilor de munca dupa incheierea procedurilor de vanzare, arata operatorul aerian german.

Reprezentantii sindicatului pilotilor, Vereinigung Cockpit, s-au aratat surprinsi de numarul mare de absente anuntate in cursul zilei de marti, scrie europafm.ro.

Anul trecut, TUI Fly a fost, de asemenea, in situatia de a anula mai multe zboruri, dupa ce mai multi piloti au anuntat ca se simt rau, angajatii aratandu-se ingrijorati dupa ce discutiile de fuziune au esuat, ceea ce ar fi putut conduce la reducerea numarului de locuri de munca si reduceri salariale.

Air Berlin este a doua cea mai mare companie aeriana a Germaniei si a fost fortata sa declare insolventa dupa ce Etihad Airways si-a retras finantarea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.