Compania aeriana Air Berlin, intrata in insolventa, a anuntat ca aproximativ 100 de zboruri vor fi anulate, intrucat mai multi pilotii au sunat sa spuna ca se simt rau, scrie Reuters.

Informatiile privind plecarile de pe site-ul companiei arata zboruri anulate de pe mai multe aeroporturi din Germania, printre care Berlin Tegel, Dusseldorf, Hamburg si Koln, noteaza hotnews.ro.

Reprezentantii sindicatului pilotilor Vereinigung Cockpit nu facut niciun comentariu.

Anul trecut, TUI Fly a fost, de asemenea, in situatia de a anula mai multe zboruri, dupa ce mai multi piloti au anuntat ca se simt rau, angajatii aratandu-se ingrijorati dupa ce discutiile de fuziune au esuat, ceea ce ar fi putut conduce la reducerea numarului de locuri de munca si reduceri salariale.

Air Berlin este a doua cea mai mare companie aeriana a Germaniei si a fost fortata sa declare insolventa dupa ce Etihad Airways si-a retras finantarea, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.