Un adolescent care a fost filmat, la jumatatea lunii august, in timp ce dansa ”Macarena” pe o strada din orasul saudit Djedda a fost retinut de politie pentru ”comportament public nepotrivit”, scrie The Guardian.

Politia saudita a anuntat marti ca a retinut un baiat in varsta de 14 ani care a fost filmat dansand pe ”Macarena” intr-o intersectie din orasul Djedda. Videoclipul a fost distribuit pe retelele de socializare, adolescentul fiind laudat pentru actiunea sa, scrie News.ro.

Numele baiatului si nationalitatea lui nu au fost dezvaluite. Adolescentul a fost interogat pentru a dat dovada de ”un comportament public nepotrivit” si pentru ca a perturbat traficul in zona, se arata intr-un comunicat transmis de politie.

Nu este clar daca baiatul va fi oficial pus sub acuzare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.