Ministrul de Interne din Catalania, Joaquim Form, a anuntat ca bilantul atentatelor de joi, de la Barcelona si Cambrils, a crescut la 15 morti, relateaza AFP.

Bilantul anterior era de 14 morti.

Ultima persoana care si-a pierdut viata este un barbat in varsta de 34 de ani, originar din Vilagranca del Penedes. El a fost gasit injunghiat intr-o masina care a fortat un baraj al politiei la putin timp dupa atentatul de la Barcelona, noteaza europafm.ro.

Reamintim ca un sofer a intrat intentionat in multime joi, in zona cea mai intens frecventata de turisti din Barcelona, Rambla, provocand moartea a 13 persoane si peste 100 de raniti, dintre care trei romani. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic. Cateva ore mai tarziu, un nou atac, cu acelasi mod de operare, a avut loc la Cambrils, la 120 de kilometri sud de Barcelona si s-a soldat cu moartea a cinci persoane, ucise de politia catalana, relateaza AFP, care prezinta ce se stie in prezent despre situatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.