Cetateni din 24 de tari se numara printre persoanele ucise sau ranite in atentatul care a avut loc joi la Barcelona, informeaza Guvernul regional catalan, citat de BBC.

Update 14:27- Autoritatile au revizuit la 34 numarul nationalitatii victimelor din cele doua atacuri de la Barcelona, respectiv Cambrils. Un bilant anterior indica 24 de nationalitati.

Anterior, agentia spaniola pentru protectie civila a anuntat ca printre victime se afla cetateni din Franta, Spania, Belgia, Olanda, Germania, Argentina, Venezuela, Australia, Irlanda, Ungaria, Peru, Romania, Grecia, Cuba, Macedonia, China, Algeria si Italia, noteaza money.ro.

Printre cei 100 de raniti se numara trei romani. Autoritatile spaniole au informat vineri dimineata Consulatul General al Romaniei la Barcelona ca printre persoanele ranite in urma atentatului terorist din Barcelona a fost identificata o a treia victima de cetatenie romana, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Citeste si: Marturiile unor turisti dupa atacul de la Barcelona: "Soferul mergea cu masina peste oameni, pur si simplu"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.