Doi cetateni germani si-au pierdut viata in incercarea de a escalada masivul Mont Blanc dinspre Alpii Francezi. Trupurile neinsufletite ale celor doi germani au fost recuperate de salvamontisti de pe varful Mont Blanc du Tacul, transmite BBC.

Cei doi barbati aveau in jur de 40 de ani si au disparut marti, in timp ce escaladau varful Mont Blanc du Tacul (4.248 metri), scrie News.ro.

Vremea s-a inrautatit brusc, iar cei doi germani au ales sa escaladeze masivul pe o culme extrem de dificila din Mont Blanc.

Potrivit primelor informatii, cei doi germani au murit de frig in masivul Mont Blanc, care are 11 varfuri ce se ridica peste 4.000 de metru deasupra Europei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.